Как да пазаруваш изгодно онлайн?

24 06.2021
Виж любопитни съвети как да пазаруваш възможно най-изгодно в интернет. Запомни, че не всяка оферта, която виждаш моментно на екрана си е изгодна и печеливша.

Как да пазаруваш изгодно от в сезона на промоциите?

30 10.2020
Идва сезонът на промоциите и намаленията - както в големите търговски вериги като моловете, така и в онлайн магазините. Без значение какво търсиш - края на годината е един от най-благоприятните периоди да си го набавиш.

Как да започнеш онлайн бизнес и защо?

23 10.2020
За тези, които искат да изградят онлайн бизнес, може да бъде изключително евтино и много лесно да се започне. Много хора са започнали собствен онлайн бизнес за по-малко от 200 лв. Разбери как да го направиш и ти.

Какво се променя в онлайн търговията през 2020 г.?

18 09.2020
Онлайн търговията отбеляза забележителен ръст - както в броя на потребителите, така и на средната изхарчена сума за поръчки. Какви са прогнозите за резултатите тази година?

Кои са най-популярните коледни подаръци?

09 12.2019
Наближават най-любимите празници в годината и сме сигурни, че вече Коледната еуфория те е завладяла, дори и да не си шопинг маниак.

Пазаруване за празниците – колко ще похарчим и за какво

02 12.2019
Празничният сезон е в разгара си и всеки съставя списъци за пазаруване - какви подаръци да купим и за кого, както и от кои магазини е най-изгодно да се пазарува.

Как да контролираш разходите си за предстоящите празници?

13 11.2019
Ако празничният сезон обикновено те оставя с празни джобове, защо да не опростиш нещата тази година?