Каква първа работа да започнеш, ако се интересуваш от предприемачество?

28 07.2021
Амбициозните предприемачи трябва да са особено наясно с избора си за първа кариера, тъй като това може да е опитът, от който се нуждаят, за да се подготвят за собствените си начинания.

Как да работиш продуктивно у дома?

24 07.2021
Кои са факторите, които ти пречат да работиш ефективно у дома? Навярно веднага може да изброиш поне три. Повечето от тях със сигурност ще са свързани със разсейване от социалните мрежи или общуването с приятели и семейство.

Как да постигнеш резултати със собствен PR?

20 07.2021
Без значение с какъв бизнес се занимават, предприемачите се нуждаят от маркетинг комуникация, от PR и от представяне пред обществото.

Бизнес книгите, които помагат за изграждане на мултимилионна компания

16 07.2021
Книгите са чудесен достъпен начин да получиш този ценен съвет и не липсват невероятни професионалисти, които споделят това, което знаят. Виж задължителните заглавия за предприемачи.

4 знака, че бизнес идеята ти не е ефективна

13 07.2021
Без значение колко рискови капиталисти и ангели се опитваш да привлечеш с безплатни обяди, ако основната идея за твоя стартъп не звучи убедително, ще удариш на камък.

Как да живееш устойчиво на бюджет?

22 06.2021
Устойчивият начин на живот означава да допринасяш за намаляване на вредите върху природата и да опазваш заобикалящия ни свят. Постигни това чрез прости действия - дори и с ограничен бюджет.

Кои са най-скъпите къщи в света?

10 06.2021
Виж кои са някои от най-скъпите домове, предлагани в момента за продан.