Услуги по кредитна карта AXI - какво получавам и как най-лесно и удобно да ги управлявам?

Можеш да управляваш всички услуги по кредитна карта AXI от индивидуалния си потребителски профил. Напълно безплатно там имаш достъп до всичко, свързано с твоята кредитна карта, което те интересува.

По което и време на денонощието да пожелаеш справка за трансакциите, извършени с кредитна карта AXI, можеш да влезеш в клиентския си профил на axi-card.bg и да провериш. Имаш възможност да избираш периодите, за които искаш да провериш извършените трансакции. Можеш да видиш баланса по картата си. Можеш да проверяваш кога си внасял суми по кредитна карта AXI, кога си теглил, кога и къде си плащал, за какви суми за били плащанията и тегленията ти и други. Всичко това получаваш безплатно като част от включените услуги по кредитна карта AXI.

Отново в потребителския си профил имаш възможност да блокираш всички операции, които можеш да извършваш със своята кредитна карта. Това е също безплатна услуга и има за цел да повиши сигурността на средствата в твоята кредитна карта AXI. При каквито и да е съмнения за сигурността на парите си, влез в менюто УПРАВЛЕНИЕ НА КАРТАТА и блокирай операциите. По всяко време можеш и да ги деблокираш, напълно безплатно.

Друга услуга, която ползваш през профила е 24/7 клиентско обслужване. Не се притеснявай да зададеш въпросите си, каквито и да са те, в съобщение през платформата. Наш служител ще ти отговори отново в персоналния ти профил.

Още една от безплатните услуги по кредитна карта AXI е SMS известяването. В много финансови институции получаването на текстови съобщения за всяка извършена картова трансакция се заплаща. При нас обаче то е включено в мерките, които повишават сигурността на кредитната ти карта. Благодарение на SMS известяването можеш да разбереш възможно най-рано за неправомерно ползвана карта и да предотвратиш опитите за злоупотреби в зародиш.