Активиране на кредитна карта AXI. Как мога да активирам моята кредитна карта AXI?

Процедурата по активиране на кредитна карта AXI е автоматизирана и на практика е част от цялостния път по откриване и издаване на кредитната карта. След като при нас постъпи заявление за кандидатстване за карта AXI, ние ще направим съответните проучвания за кандидата и неговата кредитоспособност. В случай, че отговаря на изискванията, ще подготвим документите, нужни за активиране на кредитна карта AXI.

В същото време, ще пуснем заявка за издаване на пластиката със съответните данни на одобрения кандидат. Пластиката осигурява максимална степен на сигурност и безопасност за парите ти.

Издадената карта, заедно с необходимите документи за откриването й, се изпращат на посочен от кандидата адрес, с куриер, за наша сметка. Разгледай документите и ги подпиши. Изпрати по куриера нашия екземпляр обратно.

Една допълнителна опция - можеш да задържиш документите за срок от 1 седмица. Трябва да знаеш обаче, че ако се възползваш от тази опция, връщането на нашето подписано копие ще е за твоя сметка.

За активиране на кредитна карта AXI не е нужно да правиш нищо по-специално. Картата ти ще бъде активирана след като коректно разписаните от теб документи, постъпят в нашия офис. Наш служител ще провери дали всичко е правилно и коректно попълнено и подписано  и ще отбележи в електронната ни система, че картата е готова за активация. Процесът по самото активиране на картата след получаване на документите отнема едва няколко минути.

Не се притеснявай, ще разбереш веднага щом картата ти бъде активирана. Ще получиш SMS известие за активацията.

Съветваме те да регистрираш веднага потребителския си профил на нашия сайт: axi-card.bg, за да можеш да следиш всички направени трансакции с твоята кредитна карта. Така ще избегнеш всякакви опити за злоупотреби още в зародиш. През профила си можеш да разчиташ и на 24/7 съдействие от страна на нашия отдел обслужване на клиенти.