За да започнеш да използваш мобилното приложение, следвай стъпките:

  • Свали приложението от App Store или Play Store
  • Създай код за сигурност, запомни го и не го споделяй с никого.
  • Активирай вход с биометрични данни. С тази опция ще подобриш сигурността на мобилното приложение и достъпът до него ще е още по-бърз.
  • Въведи номера на договора си. Можеш да го видиш изписан под имената ти на кредитната ти карта.
  • Въведи своето ЕГН.
  • Остава само да верифицираш своя телефонен номер чрез еднократния 4-цифрен код, който ще получиш чрез SMS.

След изпълнението на изброените стъпки, твоята карта AXI ще бъде успешно добавена в мобилното приложение.

В мобилното приложение на можеш да въведеш всички свои карти, които използваш във връзка с кредит, предоставен от „Аксес Файнанс“ АД. Можеш да използваш мобилното приложение само на едно свое мобилно устройство.

Как да изтрия карта от профила си в мобилното приложение?

За да изтриеш картата от профила си в мобилното приложение, отиди в меню „Още“, избери „Премахни карта“, избери коя карта искаш да изтриеш и потвърди избора си.

Как да активирам вход и автентикация на интернет плащанията с биометрични данни?

Можеш да активираш вход с биометрични данни както при добавяне на картата си, така и по-късно от меню „Още“, което ще видиш в долния десен ъгъл на екрана на мобилното приложение. Биометричните данни могат да бъдат пръстов отпечатък или лицево разпознаване - в зависимост от вида и версията на операционната система на твоето устройство.

Забравих кода си за сигурност за мобилното приложение. Какво да направя?

В случай, че забравиш кода си за сигурност, трябва да преинсталираш приложението. При преинсталиране на мобилното приложение, всички активни карти ще трябва да бъдат въведени отново. Препоръчваме ти да активираш вход и автентикация с биометрични данни, за да избегнеш подобна ситуация.