Можеш да направиш регистрация на онлайн профил в сайта ни axi-card.bg за броени секунди. Влез на страницата ни и кликни върху бутона ВХОД ЗА КЛИЕНТИ. Ще се отвори активен прозорец, в който трябва да регистрираш своя email адрес.

Можеш да достъпиш страницата за регистриране на персонален потребителски профил за AXI и директно през този линк: https://my.axi-card.bg/register.html.

При регистриране на заявка за индивидуален профил, ще получиш съобщение от нас на email адреса от регистрацията. Email-ът съдържа линк за активиране на профила. Последвай изпратения в email-а линк и извърши оставащите стъпки. А всъщност, остава само да избереш парола за твоя новорегистриран клиентски акаунт.

В случай, че паролата отговаря на изискванията ни (това означава да е с минимум 8 символа, да съдържа поне една главна и поне една малка буква, поне една цифра и поне един специален знак), регистрацията на твоя онлайн потребителски профил е готова.

Доскоро, създаването на онлайн клиентски профил се случваше автоматично, при онлайн кандидатстване за кредитна карта AXI. Линкът за активиране на профила се получаваше на посочения при кандидатстването email адрес. От кандидатите се изискваше единствено да регистрират своята кредитна карта в профила си.

Сега вече клиентът трябва сам да регистрира профила си съгласно упътванията по-горе.

За да използваш пълния набор от функционалности, налични в твоя потребителски профил, трябва да регистрираш и кредитната си карта в профила. За целта, в менюто AXI CARD, трябва да въведеш своя Единен граждански номер (ЕГН) и номера на договора за твоята кредитна карта AXI.

Ако не знаеш какъв е номерът на твоя договор, погледни в долния ляв ъгъл на твоята кредитна карта AXI. Непосредствено под серийния номер на пластиката ще видиш изписан 6-цифрен код. Това е номерът на твоят договор за кредитна карта AXI.

Ако все още не си направил регистрация на индивидуален онлайн профил, направи го. Това е безплатен бонус към перфектното клиентско обслужване по твоята кредитна карта AXI.