Да разбереш какви са твоите задължения по кредитна карта AXI е изключително лесно и удобно. При това сме се постарали дори да имаш възможност за избор как да научаваш задължението си.

На всяко 1-во число на текущия месец ще получаваш кратко текстово съобщение /SMS/ с размера на задължението ти за предходния месец на предоставения от теб при кандидатстването ти мобилен телефонен номер.

Справка за задължения по кредитна карта AXI можеш да получиш и с обаждане на националния ни телефон 0700 20 424. Обаждането се провежда на цена съобразно тарифния ти план, договорен с твоя мобилен оператор. Няма оскъпяване на услугата.

За твое улеснение, ние ти предлагаме да следиш справката за твоите задължения по кредитната ти карта AXI и в индивидуалния ти онлайн профил на уеб сайта ни -> www.axi-card.bg. Там можеш да проверяваш всички движения по картата си за избрани периоди назад.

След като успешно регистрираш картата в профила си, ние ще ти изпращаме подробно месечно извлечение за движенията по твоята кредитна карта AXI и на email адреса от регистрацията в онлайн профила ти.

Кредитните карти дават възможност на всеки потребител да разполага със средствата си по всяко време на денонощието във всяка точка на света. Кредитна карта AXI e алтернативен платежен инструмент, чрез който можеш да избегнеш стандартните банкови ограничения, процедури и изисквания. Можеш да използваш кредитната си карта AXI за плащания на места, където не се приемат плащания в брой – закупуване на самолетни билети, резервация на хотели, наемане на автомобил, закупуване на билети за концерт, онлайн магазини, както и за покриване на неотложни и непредвидени разходи. Използването на кредитна карта AXI за основни покупки може да ти помогне да контролираш разходите си, поддържайки желания от теб стил на живот.