Не само, че можеш да извършваш плащания онлайн с твоята кредитна карта AXI, но това дори е безплатно за теб. Съгласно тарифата на картата, плащанията към търговци у нас и в чужбина се извършват без такса.

Можеш да ползваш твоята кредитна карта във всички магазини, които работят с MasterCard.

Освен плащания при покупки, с кредитна карта AXI можеш да плащаш и комунални услуги през уебсайта на iCARD.

Всички плащания с твоята карта AXI са сигурни и защитени, защото пластиката е безконтактна. Картата има вградена защита за криптиране на връзката. Това означава, че когато извършваш плащания с твоята карта AXI, независимо дали онлайн или офлайн, устройството-четец не получава данните ти. До него достига криптирана информация, която недобросъвестните посредници не могат да използват. Благодарение на тази допълнителна защита можеш да си спокоен винаги, когато използваш своята кредитна карта AXI.

Когато извършваш плащания онлайн те съветваме да спазваш някои основни правила, които ще гарантират сигурността на твоята карта AXI. Обърни внимание на URL-а на електронния мягазин, който ползваш. Погледни полето в браузъра си - виждаш ли икона на ключ или катинарче пред линка и той с https ли започва? Това е сигнал, че сайтът е надежден. Избягвай да пазаруваш през публични Wi-Fi мрежи или общи устройства. Сложи си сигурна антивирусна програма. Не предоставяй картата си на никой друг, сменяй редовно нейния ПИН и паролите си в сайтовете, в които пазаруваш. Следи всички плащания с картата си и пази информацията от email-ите, получени като потвърждение на твоята поръчка и плащане. Най-добре е да имаш активно SMS известяване - нещо, което с карта AXI получаваш безплатно и с всяка одобрена карта.

Бонус на твоята карта AXI е и безплатния потребителски профил, който имаш в нашия сайт. В него спокойно можеш да следиш всички трансакции, извършени с картата ти и своевременно да предотвратиш злоупотреби в случай, че видиш плащане онлайн, което не си направил.