Да, има годишна такса за обслужване на кредитна карта AXI и тя е в размер на 34.00 лева (тридесет и четири лева). Тази такса започва да се дължи една година след активирането на картата.

Годишната такса се заплаща заедно с месечното задължение. Заплаща се накуп, веднъж годишно и се удържа автоматично от твоя баланс.

Размерът на твоята годишна такса за обслужване по кредитната ти карта AXI можеш да видиш в ТАРИФАТА  на AXI Card.

Съветваме те да се запознаваш винаги с тарифите на финансовите продукти, които ползваш. Това е цената на твоят финансов продукт. Не би желал да ползваш нещо, което не знаеш колко струва, нали? Финансовите продукти са също продукти и част от твоя потребителски интерес е да се запознаеш с условията, по които ще ги ползваш.

Преди да кандидатстваш за кредитна AXI, разбери всички такси и лихви по нея. Ще ги откриеш в ТАРИФАТА на кредитна карта AXI на нашия сайт: axi-card.bg, най-вляво горе в основното меню. В списъка можеш да разбереш всички такси по картата.

Не се притеснявай, всички тарифи и такси по кредитна карта AXI получаваш още с документите за откриването й - като част от ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ по картата. Прочети ги внимателно преди да ги подпишеш и да ни ги върнеш. Твоят подпис за нас е потвърждение, че си запознат с всички такси и лихви по твоята кредитна карта AXI и си съгласен с тях.

Кредитна такса AXI има годишна такса, но има и много безплатни екстри, които я правят модерен, различен и иновативен платежен инструмент. Например, безплатни са всички непарични операции като проверка на разполагаемите средства по Картата, конфигурацията на настройки за сигурност, SMS известяване за трансакции, проверка на извършени в произволни периоди трансакции и други. Всички тези услуги можеш да ползваш в своя индивидуален клиентски профил.