АXI Card предоставя 3D защита на онлайн плащания

Имаме добри новини във връзка със сигурността на кредитна карта AXI. Както знаеш, кредитна карта AXI е с включено безплатно SMS известяване за всяка трансакция. В своя персонален клиентски профил също можеш да следиш всяко движение по картата и навреме да предотвратиш злоупотреби.

Сега направихме кредитна карта AXI дори още по-сигурна с въвеждането на 3D защита за плащания онлайн!

Как ще функционира 3D защитата на кредитна карта AXI?

Когато извършваш плащане онлайн, електронният магазин изисква да въведеш номер на твоята кредитна карта, имена на картодържателя, CVC код и дата на валидност. С въвеждането на 3D защита, ще трябва да въведеш и още един, допълнителен, код за удовстоверяване на плащането. Ще го получиш като SMS на телефонния номер, посочен в договора ти за кредитна карта AXI. Остава да въведеш получения еднократен код в електронния магазин и да завършиш плащането.

3D кодът ще е валиден само няколко минути, затова те съветваме да го въведеш веднага щом го получиш. След изтичане на периода на валидност, имаш право да поискаш нов еднократен 3D код още 2 пъти чрез специалния бутон за изпращане на нов SMS.

Защо решихме да добавим 3D защита на твоите плащания с кредитна карта AXI? Защото непрекъснато се стремим да подобряваме сигурността на твоите разплащания. Сега, с добавената 3D защита, можеш да си още по-спокоен, когато пазаруваш онлайн с твоята кредитна карта AXI.