Какво е бъдещето на гласовите асистенти в банкирането?

15 07.2019
Базираното на гласови асистенти банкиране ще бъде критична част в развитието на финансовия сектор, тъй като потребителите вече използват гласови асистенти у дома, на работа, в коли и на мобилни устройства.

Как изглежда банкирането за милениалите?

10 07.2019
Стереотипите на милениалите често заблуждават финансовите пазари. И милениалите, и поколението Х споделят едно общо нещо: очакват повече от банковите услуги, особено в дигиталните канали.

Какви са прогнозите за базираните изцяло онлайн банки?

08 07.2019
Онлайн банките могат да изместят традиционните банкови доставчици, ако последните не успеят да доставят дигиталните решения, които днешните потребители очакват.

Ще стане ли Швеция първата безкешова страна в света?

05 07.2019
Стойността на банкнотите и монетите в обращение в Швеция и преминаващи през икономиката, е намаляла с около 50% през последните 10 години.

„Историите зад успеха“: Майкъл Блумбърг

03 07.2019
Майкъл Рубенс Блумбърг е американски бизнесмен, политик, автор и филантроп. Към 2019 г. неговото нетно богатство се оценява на 62,1 млрд. долара, което го прави шестият най-богат човек в Съединените щати.

8 неща, които не са присъщи на успелите хора

28 06.2019
Независимо дали си фокусиран и дисциплиниран или разпръснат и разсеян, винаги има стъпки, които да предприемеш, за да надвиеш слабостите си. Или поне да не им позволяваш да ти пречат на достигането на целите.

За успеха и предприемачите

24 06.2019
Истинският път към успеха и богатството е трънлив и не е въпрос на късмет. Истинските предприемачи започват реални фирми, наемат реални хора, които предоставят реални продукти и услуги за реални клиенти.