Каква първа работа да започнеш, ако се интересуваш от предприемачество?

28 07.2021
Амбициозните предприемачи трябва да са особено наясно с избора си за първа кариера, тъй като това може да е опитът, от който се нуждаят, за да се подготвят за собствените си начинания.

Как да работиш продуктивно у дома?

24 07.2021
Кои са факторите, които ти пречат да работиш ефективно у дома? Навярно веднага може да изброиш поне три. Повечето от тях със сигурност ще са свързани със разсейване от социалните мрежи или общуването с приятели и семейство.

Как да постигнеш резултати със собствен PR?

20 07.2021
Без значение с какъв бизнес се занимават, предприемачите се нуждаят от маркетинг комуникация, от PR и от представяне пред обществото.

Бизнес книгите, които помагат за изграждане на мултимилионна компания

16 07.2021
Книгите са чудесен достъпен начин да получиш този ценен съвет и не липсват невероятни професионалисти, които споделят това, което знаят. Виж задължителните заглавия за предприемачи.

4 знака, че бизнес идеята ти не е ефективна

13 07.2021
Без значение колко рискови капиталисти и ангели се опитваш да привлечеш с безплатни обяди, ако основната идея за твоя стартъп не звучи убедително, ще удариш на камък.

„Историите зад успеха“: Лейди Гага

06 07.2021
Лейди Гага е едно от най-популярните имена на световната музикална сцена. Ексцентрична, талантлива, оригинална и не на последно място - смела, когато става въпрос и за музика, и за визия.

Как модерните технологии променят дома ни?

29 06.2021
От прахосмукачки и перални машини до телевизори с плосък екран, кафемашини и компютри. Огромна част от живота ни разчита на технологиите. Виж как тези най-новите джаджи променят дома ти.