Какво купуваме най-много по време на COVID-19 кризата?

20 10.2020
В днешната статия в блога на кредитна карта AXI ще ти разкажем за промяната на потребителското поведение по време на COVID - 19. Разбери какво хората купуват най-често и по най-много по време на световна пандемия.

Как да намериш финансиране, за да започнеш бизнес?

15 10.2020
Как да намериш допълнително финансите за бизнеса си е един от въпросите, които тормози всички малки и големи предприемачи. Без значение каква идея имаш и в каква сфера искаш да правиш бизнес, всичко започва с  намирането на финансиране.

Как ще пътуваме в бъдещето?

12 10.2020
Всяка година тенденциите в пътуванията идват и си отиват, но 2021 г. ще бъде една от най-значимите години в туризма. Виж най-значимите тенденции за туризма, които се очертават за 2021 г. и след това.

Топ дестинации за селски туризъм в България

07 10.2020
Селският туризъм в България е уникална възможност да се докоснеш до старите български традиции, натуралните био продукти, гостоприемството на народа ни и онези уютни и красиви български стари къщи.

Поглед в бъдещето – как ще изглеждат домовете ни?

05 10.2020
Голяма част от футуристичната технология, която виждаме в научно-фантастичните филми, е толкова невероятна, че е трудно да си представим, че някой ден може да съществува в домовете ни. В действителност може вече да съществува.

„Историите зад успеха“: Стив Возняк

01 10.2020
Стив Возняк е американски компютърен учен, най-известен като един от основателите на Apple и изобретател на компютъра Apple II.

6 мобилни приложения за телефон, които трябва да имаш

22 09.2020
В тази статия ти представяме една интересна селекция на най-известните, интересни и полезни приложения за телефон, а сред тях ще намериш и такива, които ще ти помогнат за управлението на финансите ти.