С новото ни мобилно приложение плащанията ти с AXI са още по-сигурни

Електронното пазаруване става все по-популярно и поради тази причина необходимостта от повишаване на сигурността на финансовите инструменти е по-важна от всякога. 

Като отговорна финансова институция, за нас е важно да предоставим на клиентите ни безупречно клиентско обслужване. Ето защо, разработихме мобилно приложение, с което сигурно и удобно да потвърждаваш онлайн плащанията си - без усилия.

Мобилното приложение на Аксес Файнанс ти дава възможност бързо и лесно да потвърждаваш своите интернет плащания, направени с кредитна карта AXI.

Мобилното приложение е разработено за всички карти, които използваш във връзка с кредит, предоставен от „Аксес Файнанс“ ООД. Научи повече за мобилното приложение тук.

Не забравяй, че във връзка с новите изисквания на Европейския съюз, свързани със сигурността на електронните плащания, беше въведена двуфакторна автентикация на плащанията. Това означава, че всички твои плащания в интернет, направени при търговци, които са част от програмите на Mastercard Identity Check и Visa Secure, ще изискват двуфактовна автентикация.

В случай, че не можеш да се възползваш от нашето мобилно приложение, виж другата опция, с която можеш да верифицираш плащанията си тук.

Свали приложението от Play Store тук и се наслаждавай на безопасни и сигурни плащания в интернет с твоята AXI Card.

Пазарувай безопасно онлайн - плащай сигурно с твоята кредитна карта AXI