Кредитна карта AXI алтернативен платежен инструмент

Аксес Файнас ООД стартира дейността си с ясната мисия да бъде измерима алтернатива на банките в насока достъпност до финансови услуги и персонално обслужване. И това вече е факт с пускането на пазара на новата кредитна карта AXI.

Кредитна карта AXI е алтернативен платежен инструмент, с който можеш да избегнеш стандартните банкови ограничения, процедури и изисквания. Заявяваш картата по телефона или онлайн, без попълване на формуляри и допълнителни формалности, и след одобрения я получаваш на посочен от теб адрес, напълно безплатно. И за да не ти се налага да чакаш на опашки в банковия клон, можеш да управляваш твоята кредитна карта AXI в реално в време, в твоя персонален онлайн профил.

И това не е всичко, кредитна карта AXI ти дава възможност да изградиш кредитна история и да постигнеш финансова независимост с времето. Използването на кредитна карта AXI за основни покупки може да ти помогне да контролираш разходите си, като същевременно поддържаш желания от теб стил на живот. Можеш да използваш кредитната си карта AXI за плащания на места, където не се приемат плащания в брой – закупуване на самолетни билети, резервация на хотели, наемане на автомобил, закупуване на билети за концерт, онлайн магазини, както и за покриване на неотложни и непредвидени разходи.

Вземи твоята кредитна карта AXI. Изгради финансовото си бъдеще с нас.