Мерки за облекчаване на плащанията във връзка с извънредното положение

Като една от водещите компании в предоставянето на гъвкави и иновативни услуги с кредитни карти, за нас, екипа на кредитна карта AXI, е особено важно да сме до своите клиенти и в тези необичайни времена. Стремим се с работата си да отговорим максимално на Вашите нужди в този критичен за България и света момент.

Като отговорна компания, загрижена за сигурността и финансовото спокойствие на своите клиенти, AXI Card предприе мерки за облекчаване на тези от Вас, които сега са в затруднено положение и имат непосредствена нужда от подкрепа. За клиентите ни, които са съкратени в периода на извънредното положение и  които са били редовни към датата на влизане в сила на извънредното положение в България, предоставяме възможност за облекчаване на плащанията по задълженията за срок до три месеца от падаване на заявлението. За целта молим клиентите, които биха искали да заявят тяхното разглеждане за прилагане на облекчени условия за плащане на вноски по своята кредитна карта, да подадат заявление за това на e-mail: help@axi-card.bg​, или да се свържат с наш представител на тел. 0700 20 424.

Заявленията ще бъдат разглеждани индивидуално, а решенията ще бъдат взети на база изискванията за одобряване на заявления за облекчени условия.

Като част от небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG), AXI Card застава напълно зад позицията на Българската асоциация за потребителско кредитиране, с която можете да се запознаете подробно на сайта на MFG тук, и на сайта на БАПК тук. В БАПК членуват едни от най-големите и динамично развиващи се финансови институции като Unicredit Consumer Financing, БНП Париба Лични финанси, Банка ДСК, Изи Асет Мениджмънт, TBI Bank, Microcredit.

Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си някои от водещите компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели. Част от групата са Easy Credit, Viva Credit, Аксес Файнанс (Бяла Карта), Финтрейд, Проспект Капитал, Агенция за контрол на просрочени задължения, iCredit, Axi Card, Verocash, MCash, iuvo. MFG и компаниите са работодател на над 8 300 служители и сътрудници в над 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.