Спечели безценни летни спомени

Изживей безценни летни моменти с твоята Mastercard® AXI Card. Спечели приключение, което ще ти разкрие България по нов начин.

Пазарувай в магазини ИКЕА или на ikea.bg между 25 юни и 25 септември за над 50 лв., плати безконтактно или онлайн с твоята AXI Card Mastercard® и имаш шанс да спечелиш гурме пътешествие с яхта, уикенд в горска резиденция или приключение с танци и хапване за теб и децата.

Какво да направиш?
Пазарувай в ИКЕА София, ИКЕА Центрове за поръчки или онлайн за над 50 лв. до 25 септември, плащай безконтактно с Mastercard®, регистрирай кода от бележката на https://www.bulgariatrip.bg/ и може да спечелиш:

  1. Вълшебен уикенд в горска резиденция Bedouin – Това е магично място до водопадите на река Росица, в което всеки детайл е изработен от дърво и камък. Освен възможностите приятни разходки, в Bedouin ще можеш да се насладиш на прохладен басейн и необикновен бар.
  2. Гурме пътешествие с яхта – това лято ще имаш възможност да откриеш нови вкусове и превъзходни гледки. Това е пътешествие, което съчетава красотата на Варненския залив, преминаващи наоколо делфини и апетитно меню от черноморски деликатеси.
  3. Приключение във Фабрика за храна и танци - Между разходката с пони и вечерния лов на светулки, тук ще се научиш да правиш суши, сладолед или сурови шоколадови бонбони. Забавлението този път е за всички, защото Фабриката отделя специално внимание на най-малките патиланци!

Какво чакаш, #ЗапочниНещоБезценно и преоткри познатите кътчета на България по нов начин.

Колкото повече кода регистрираш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш някоя от наградите. И запомни - запази фактурата и POS бележката от плащането с твоята кредитна карта АXI Card. Виж пълните условия на промоцията тук: https://www.bulgariatrip.bg/#terms.