Електронните услуги в София с кредитна карта Mastercard

Да притежаваш кредитна карта Mastercard означава да управляваш сам свободата си и да градиш собственото си финансово бъдеще. Точно това ти подаряваме с кредитна карта AXI Card, за която можеш да кандидатстваш дистанционно, а при одобрение ние я доставяме безплатно на адреса ти.

Какво друго ти носи кредитна карта AXI Card?

Ако си разумен кредитополучател, то можеш да изградиш още по-добра кредитна история, благодарение на пластиката. Плащайки онлайн с кредитна карта AXI Card, ти нямаш допълнителни такси за онлайн пазаруване.

Кредитна карта AXI Card ти предоставя 18% годишна лихва при плащане на ПОС терминал и онлайн. Освен това, кредитна карта AXI Card не ти начислява познатите банкови такси, които да утежняват разходите ти.

Пластиката е небанков продукт, защото се издава от небанкова кредитна институция. Това прави кредитна карта AXI Card още по-желана и удобна за българския потребител. Пластиката ти дава свобода, гъвкавост на финансите ти и удобства, които само модерните платежни средства могат да предоставят. И тъй като гледаме смело към бъдещето, кредитна карта AXI Card ти предоставя редица плюсове, които ти помагат и да спестяваш, докато харчиш, при това буквално. А за всяка една трансакция, ние те уведомяваме чрез SMS известие. Кредитна карта AXI Card ти дава възможност да следиш движенията по сметката си, чрез персоналния онлайн профил. Чрез него ще виждаш предстоящите вноски, ще следиш всяко направено плащане и ще виждаш наличността по кредитната карта.

И тъй като кредитна карта AXI Card е Mastercard ние ти даваме един обобщен преглед на услугите в София, от които можеш да се възползваш с твоята кредитна карта AXI Card:

Spark

Ако си почитател на електрическите возила, то навярно си запознат с услугите на Spark. Ако плащаш с Mastercard в Spark, можеш да вземеш допълнителни еGo точки в своя профил. Ако натрупаш достатъчно такива точки, може да спечелиш безплатен ден шофиране. Всеки платен 1 лев с Mastercard ти дава 1 еGo точка.

В приложението Spark можеш да ползваш и други намаления и отстъпки: всеки нов потребител на приложението Spark, може да регистрира своята кредитна карта Mastercard, за да изпробва иновативната услуга и да вземе допълнителен бонус - до 15 минути, в зависимост от модела автомобил.

URBO Parking​ - Как да паркираш с удоволствие, докато разчиташ на своята кредитна карта Mastercard?

URBO Parking е мобилно приложение за плащане на престой паркинг в градска зона с банкова карта или зареден ваучер чрез смарт телефон. Ако платиш в приложението чрез Mastercard получаваш допълнителни бонуси и участваш в игра за голямата награда. Може да заредиш ваучер на стойност 10 лв. с Mastercard и да получиш 1 лв. бонус.

Ако си фен на пътуването с градски транспорт, то можеш да се възползваш от предимствата на кредитна карта Mastercard и при тези услуги.

MPASS  - Център за градска мобилност

MPASS е удобно решениe на Центъра за градска мобилност - чрез него бързо и лесно можеш да заредиш дневната си или нощна карта за градски транспорт. И това става само през телефона ти. Ако заплатиш с кредитна карта Mastercard, то ще се възползваш от допълнителен бонус: ще вземеш промо код за безплатна карта при следваща покупка. Трябва само да влезнеш на sofia.mpass.bg, да регистрираш своята Mastercard, да я запазиш за следващи плащания и получаваш код за 100% отстъпка от следващата ти карта за градски транспорт.