Какво да знаеш за кредитна карта AXI Card?

С кредитна карта AXI Card можеш да изградиш финансовото си бъдеще по-лесно и по-удобно. Защо? Защото кредитната пластика ти предоставя различни възможности и представлява модерно разплащателно средство.

Кредитна карта AXI Card се издава от небанкова институция, което означава, че с пластиката няма да се сблъскваш с множеството познати затруднения, които си имал със стандартните кредитни карти. Кредитна карта AXI Card е създадена, за да отговаря на нуждите на модерния потребител, защото живеем в забързано ежедневие и променящ се свят, в който потребностите ни растат и се променят със скоростта на светлината. А що се отнася до все по-младите потребители на кредитни инструменти - всички сме наясно, че именно милениалите са тези, които вечно търсят иновативни начини за справяне със задачите си. А да притежаваш небанкова кредитна карта, различна от повечето пластики на пазара, си е изключително удобство, което ти дава нови възможности.

Може да започнем от там, че за да заявиш своята кредитна карта AXI Card не е нужно да се редиш на опашки в банкови клонове, дори не е нужно да излизаш от вкъщи. Ето това е плюс, който всеки модерен потребител ще оцени. Защото точно както предпочитаме да пазаруваме от дома си, така предпочитаме да улесняваме и всеки друг детайл от ежедневието си. Кредитна карта AXI Card може да се заяви по телефон или онлайн, а при одобрение, ние ще я доставим до посочен от теб адрес.

Едно от най-важните неща, които е добре да знаеш за кредитна карта AXI Card е, че тя е международна и безконтактна кредитна карта. Това означава, че може да ползваш своята пластика не само у нас, но и в чужбина. Можеш да теглиш пари навсякъде по света, без да те притеснява, че някоя трансакция може да бъде отказана. Междувременно фактът, че пластиката е безконтактна я прави по-надеждна от повечето стандартни кредитни карти на пазара. Когато картата ти е безконтактна може да правиш трансакции с нея, без да е нужно да я даваш на касиера в магазина например и без да въвеждаш ПИН код. Разбира се кредитна карта AXI Card има вградена система за сигурност, като всяка безконтактна карта, което означава, че пластиката може само и единствено да те улесни и да направи пазаруването максимално бързо и удобно.

Освен че можеш да кандидатстваш по телефон или онлайн, за да получиш своята кредитна карта AXI Card, тя няма такси за издаване и преиздаване. А годишната ти лихва при плащане на ПОС или онлайн ще бъде 18%.

Едно от удобствата на кредитна карта AXI Card е, че докато се разплащаш на ПОС терминали в България или чужбина и докато пазаруваш онлайн, може да следиш по всяко време направените от теб преводи. Това е възможно, благодарение на персоналния ти клиентски профил, чрез който по всяко време може да следиш трансакциите си, предстоящите вноски и баланса си. Имаш възможност и да деактивираш определени действия, които може да извършваш с кредитна карта AXI Card.

Относно кредитния лимит на кредитна карта AXI Card - той може да варира от 600 лв до 3000 лв. Всеки картодържател има индивидуален кредитен лимит, който се определя от редица разнообразни фактори по така наречена скоринг система. Като трябва да знаеш, че въпросната скоринг система е напълно обективна при определяне на даден кредитен лимит. Също така - дори първоначално да бъдеш одобрен за кредитен лимит, който е по-нисък от максималния таван, то след три месеца имаш шанс да кандидатстваш за увеличавания на кредитния лимит. Разбира се, тук от значение ще бъде, дали си изряден длъжник.

Друг плюс на кредитна карта AXI Card е, че тя е MasterCard - с нея можеш да плащаш във всички търговски обекти, които обслужват MasterCard пластики. А освен плащания в онлайн магазини, с кредитна карта AXI Card можеш спокойно да си плащаш и битови сметки през уебсайта на iCARD.