Защо AXI Card е кредитната карта, която допълва идеално финансите ти?

Ако се чудиш защо да притежаваш кредитна карта, навярно вече си чувал най-честите отговори. Кредитната карта е средство, с което можеш да разполагаш с парични средства по всяко време, без да се притесняваш, че ще изпаднеш в трудна ситуация. Кредитната карта е само една пластика в джоба ти, но с нея можеш да пазаруваш изгодни продукти онлайн на момента. Можеш да се възползваш от изненадващите намаления в магазините, в разгара на сезона. Но също така, кредитната пластика ти осигурява спасителен пояс, ако ти потрябват спешно пари за непредвидени ситуации. Такива могат да бъдат развалянето на техника у дома, спешен ремонт, медицински разходи и други подобни. Благодарение на кредитната карта, не е нужно да се нареждаш на опашка в банката за кредит, а просто вече имаш кредитните средства в портфейла си. Най-хубавото е, че можеш да ги използваш, когато ти потрябват – те просто са налични по всяко време и на всяко място, за да бъдат помощника ти в наглед безизходни ситуации. Това обаче не е най-важната причина да притежаваш кредитна пластика. Изграждането на кредитна история е може би критичният фактор, който ще те накара да погледнеш от друг ъгъл на кредитните карти. Вече всеки притежава дебитна карта – от малки до големи – но това, което трябва да знаеш за дебитната пластика е, че тя не ти помага в създаването на кредитна история. С дебитната карта можеш да пазаруваш и да разполагаш със собствените си парични средства, но тя не играе роля при бъдещото ти одобрение за голям размер кредит за бизнес начинание например. Ако кандидатстваш за заем за жилище, дебитната карта отново няма да се яви решаващ фактор. Тя е удобна и необходима на всички нас, но съвсем не е достатъчна. Защо? Защото кредитната карта е средството за разплащане, благодарение на което ще трупаш положителни точки в кредитния си профил. Ако плащаш навреме всичките си задължения към кредитора, колкото и малки или малко да са те, ти показваш, че можеш да управляваш парите си. Можеш да разполагаш с кредитни средства, да ги харчиш, но и да ги връщаш в срок с лихвите, без да нарушаваш доверието, което ти е гласувала финансовата институция. Затова е важно, дори младите хора да се запознаят подробно със същността на кредитните карти и техните предимства. Веднъж опознали ги, те ще могат да ги използват разумно и правилно. А така ще изграждат финансовата си история, която ще е първостепенен фактор при одобрението за всички видове кредити в близко бъдеще. С други думи – ако държиш финансовите компании да ти имат доверие и да имаш добра кредитна история, която да осигури доброто ти финансово бъдеще, то кредитната карта е правилният избор.

А защо да избереш AXI Card сред толкова много пластики на пазара? Ето някои от основните предимства на кредитната карта, които се явяват плюсове за теб и твоята финансова независимост:

- за разлика от повечето предлагани на пазара пластики, за кредитна карта AXI Card можеш да кандидатстваш дистанционно – по телефон или онлайн. Вместо обикалянето по банки и висенето по опашки, AXI Card може да бъде твоя, без дори да излизаш от стаята си. Тя ти пести време и усилия, защото е създадена, за да бъде твой добър и верен помощник в постигането на финансова свобода. Затова и AXI Card е небанкова кредитна карта, която е подчинена на твоите изисквания и нужди, за да пасне перфектно на стила ти на живот.

- AXI Card няма такси за издаване и преиздаване – още едно предимство на кредитна карта AXI Card е липсата на онези така неприятни такси, характерни за банковите институции. Това са таксите за издаване на пластика и преиздаване на същата. За твое щастие, AXI Card не е банкова карта и при нейното използване няма да се налага да плащаш такси за издаване на самата пластика, нито пък за преиздаване.

- AXI Card е международна кредитна карта – можеш да я използваш не само в страната ни, но и в чужбина, докато си на почивка или в командировка. Тоест, можеш да теглиш пари от нея или да плащаш директно с пластиката навсякъде, без притеснения. Хотели, ресторанти, самолетни билети, коли под наем – всички тези удобства са по-близо до теб с AXI Card.

- кредитната карта е безконтактна – поредното предимство, заради което потребителите предпочитат кредитна AXI Card е факта, че тя е безконтактна. Това я прави по-удобна и бърза за ползване, а в някои случаи – по-сигурна. Например, няма да е нужно да я даваш в чужди ръце, ако искаш да се разплатиш с нея на ПОС терминал – това е едно от любимите удобства при безконтактните пластики.

- имаш денонощен достъп до клиентско обслужване - AXI Card е кредитната карта, която допълва идеално бюджета ти, не само заради неоспоримите си плюсове, но и заради фокуса върху теб – клиента. Онлайн или на телефон – можеш да разчиташ на нашето клиентско обслужване 24/7.