Защо кредитна карта AXI може да бъде перфектният финансов партньор за теб?

На пазара има редица кредитни пластики, предназначени за разплащания и покриване на какви ли не разходи. Да избереш правилната карта обаче би се оказало предизвикателство. Това е така, защото има разлика между това да притежаваш кредитна карта и това да притежаваш правилната кредитна карта, която пасва идеално на начина ти на живот.

Най-вероятно много често си се чудил какви биха били ползите от това да разполагаш с кредитни средства и дали въобще си заслужава. Истината е, че кредитната карта е инструмент, създаден да ти помага и да ти носи ползи, с които да ставаш все по-независим финансово. И това е реално постижимо с времето, но на цената на това да умееш да ползваш разумно кредитния инструмент и да имаш финансова култура.

Преди да пристъпиш към избора на кредитна карта или въобще решението, дали ти е нужна такава, е добре да се запознаеш подробно с банковите продукти, кредиторите, пластиките, депозитите и кредитите. Или с други думи - трябва да се образоваш финансово, за да си в състояние да използваш умно финансов продукт. Защото всички знаем, че не е достатъчно само да трупаш пари от даден източник, но и да ги увеличаваш с времето и да ги мултиплицираш. Тоест да има прогрес във финансовото ти състояние. А това е постижимо, ако разбираш финансовия свят и парите. Затова, преди да се насочиш към която и да е финансова институция, проучи с какво се занимава тя, какво представляват продуктите. Разумните хора са наясно, че дебитните и кредитните карти са наши помощници и носят куп плюсове на всеки потребител, който иска да бъде финансово независим. Трябва да знаеш едно от най-важните неща за кредитните карти, а именно, че те са средство, с което за затвърдиш добрия си имидж пред банките и да се превърнеш в доверен кредитополучател. Веднъж имаш ли добър кредитен рейтинг, ще е по-лесно да се сдобиеш с мечтаното жилище, да се преместиш в любимия ти град, да купиш нова кола или дори да стартираш така желания малък бизнес. Всичко това се постига с допълнителна финансова помощ. Тази помощ идва точно от кредиторите - банкови и не само. Всички те обаче ще одобрят искането ти за заем, само ако сметнат, че си надежден кредитополучател и имаш възможност да изплатиш безпроблемно кредита си или вноските по кредитната си карта. Това е и причината да започнеш отрано да градиш добрата си кредитна история, използвайки кредитни карти. С тях не само ще се възползваш от моментни удоволствия, като това да си купиш уред на промоция и да напазаруваш за специално събитие, но и да се справиш с неочаквани разходи. Най-големият плюс обаче не се крие в тези краткотрайни ползи, а в дългосрочните предимства, които разумното ползване на кредитна карта ще ти донесе.

С кредитна карта AXI Card можеш да градиш кредитната си история  постепенно, без да ти коства редица излишни разходи и сложни процедури. С какво е по-различна кредитна карта AXI Card от другите подобни пластики на пазара? Защо е идеален финансов партньор за теб?

Кредитна карта AXI Card е небанкова кредитна карта, което означава, че не е нужно да чакаш по опашки, за да я заявиш, не е необходимо да се занимаваш с куп документи, за да кандидатстваш. Можеш да заявиш твоята кредитна карта AXI Card дистанционно и онлайн, а при одобрение ние ще я доставим до адреса ти. Това са определено сред основните предимства на кредитна карта AXI Card, които я правят далеч по-удобна на младите хора. Защото именно младите потребители се стремят да улеснят менажирането на финансите си и да използват модерни разплащателни средства. Кредитна карта AXI Card е алтернативен платежен инструмент, който не изисква дълго чакане за одобрение и е перфектно средства за начинаещите кредитополучатели. Причината е, че кредитна карта AXI Card е лесна за ползване и дори може да следиш всичките си средства по нея онлайн. Персоналният онлайн акаунт е чудесен начин да следиш всички плащания с картата и дължимите вноски. Чрез онлайн акаунта можеш и да блокираш картата си, при належаща нужда. Друго предимство на кредитна карта AXI Card е фактът, че може да се ползва в почти всички търговски обекти, както за плащания на ПОС терминал, така и онлайн. Междувременно получаваш безплатен SMS, който те известява за трансакции и предстоящи вноски. Като твой сигурен партньор,  кредитна карта AXI Card няма скрити такси за издаване и преиздаване, тъй като като отговорен кредитор AXI Card поема ангажимента за тези разходи. А най-хубавото е, че всички тези предимства на модерно разплащателно средство ги получаваш срещу нормален разход, който би ти струвала и традиционна банкова кредитна карта.