Вдъхновяващите истории на някои от най-известните личности

Успешната история е удоволствие да се чете. По-специално - когато историята на успеха включва главен герой, който се бори срещу всякакви шансове и преодолява несгоди, за да вкуси плодовете на успеха. Много филми и романи с подобни истории станаха популярни. Отдалечавайки се от света на фантастиката, има много такива истории от реалния живот. Това са истории на хора, които са започнали с нищо и са се превърнали в милионери. Когато в тези истории участват известни личности, естествено е по-интересно да се чете.

Много популярни звезди на шоубизнеса са със скромен произход. Изправени пред бедността и други проблеми, тези знаменитости са се научили как да преодоляват всичко, което съдбата изправя пред тях. Те продължават напред с еднозначна решимост да постигнат успех.

Печелейки милиони днес, тези знаменитости са класически примери за резултатите от упорит труд и решителност.

Историите в тази статия са за известни знаменитости, постигнали успех по трудния начин. Техните истории са вдъхновяващи, тъй като потвърждават, че нищо не е невъзможно. Четенето на истории за успех на известни личности може да вдъхнови другите. В крайна сметка, тези знаменитости имат огромна фен база, която ги следва. Техните житейски истории могат да вдъхновят феновете им да работят за успех.

Представяме ти няколко такива истории на популярни знаменитости, които днес са мултимилионери. Сигурни сме, че ще намериш тяхната история за интересна и вдъхновяваща.

Дж. К. Роулинг

Роулинг е утвърден автор, създал вълшебния свят на Хари Потър. Тя завладя литературния свят бурно и стана милиардер, благодарение на своите литературни постижения. Пътят й към успеха не е бил лесен по никакъв начин. Животът й започва с бедност, която я следва на всички етапи. Тя е била самотна майка, която се е борела да свърже двата края. Дори е трябвало да се сблъска със ситуация, в която е нямала пари за храна. И все пак, не е позволила неприятностите й да попречат на стремежа й към успех. Знаела е, че може да пише и е била решена да постигне успех.

Ръкописът й за момчето-магьосник е отхвърлен дванадесет пъти от различни издателства. Агентът й казва, че никога не може да се надява да изкарва прехраната си от писане. Дори това изказване би било достатъчно, за да накара повечето хора да се откажат. За щастие, както за децата по света, така и за света на детската фантастика, тя не се отказва. Тя упорства и накрая нейната история е приета за публикуване. Останалото вече знаем всички, защото поредицата й за Хари Потър е една от най-известните в човешката история. Нейната лична история ни учи да не се отказваме от каквото и да е. Дори да сме заобградени от отчайващи фактори, като пречките, с които се сблъскваме, негативността на околните, липсата на подкрепа.

Шаная Туейн

Историята на Айлийн Едуардс е още един вдъхновяващ пример за магическа история. Познаваме я по-добре като Шаная Туейн, международно известна певица. Нейната житейска история е съпътствана от болката и страданието. Родителите й се развеждат, когато е била малко момиченце. Мащехата й е оказвала психическо насилие многократно. Младото момиче, което не е разполагало с много лични средства, не можело да се надява да продължи певческата си кариера. Тя дори трябвало да остане известно време в приемно жилище. Налагало се да работи на непълно работно време и на няколко места, за да се издържа. Съдбата нанася жесток удар, когато родителите й загиват при злополука. В ранните си двадесет години тя вече има отговорността да се грижи за по-малките си братя и сестри.

Тя получава работа като певица, която й носи допълнителни доходи. На нито един етап не се отказва от мечтата си да стане певица. Тя пише песни, когато може и продължава в стремежа си да постигне мечтата си. Накрая се озовава в Нашвил и получава първия си истински пробив в бранша. Въпреки че първият й албум не е бил голям хит, тя си прокарва път с популярния си псевдоним. Хит след хит, тя постига все повече успехи и сега е суперзвезда. Трудностите не са пречка за успеха. Това можем да научим от нейната история.

Джим Кери

Комедийният актьор Джим Кери е любим сред всички, които обичат този жанр на киното. Неговото изпълнение в подобни филми като ”Маската” са му спечелили милиони фенове по целия свят. Историите от ранните му дни обаче съвсем не са забавни. Когато бил на 12 години, баща му загубил работата си, а семейството загубило единствения си източник на доходи. Без пари, те дори не можели да си позволят къща и се наложило живеят в микробус. Със семейството в отчаяно положение, Кери нямал друг избор, освен да напусне училище и да се заеме с работа.

Работил е като портиер и охранител, за да печели пари за семейството си. Ситуацията му не го кара да загуби надежда или да се откаже. Той вярвал, че има естествен усет към комедията и преследва тази си мечта. Скоро той попаднал в бранша на комедийното кино и хората започнали да го забелязват. Това отворило врати за кариера в Холивуд с предложения за наистина касови филми. Той продължил да разкрива таланта си, ставайки един от най-добрите актьори с милиони фенове. Вече мултимилионер, Кери осъзнава, че никога не би стигнал толкова далеч, ако се е бил отчаял в най-трудните си дни. Урокът, който научаваме, е да следваме това, което обичаме, без значение на трудния период, в който се намираме.

Кандидатствай за кредитна карта AXI Card и виж как да следваш целите си и да градиш добра кредитна история.