Черният Петък наближава - виж някои от най-иновативните смартфони на пазара

Най-добрите телефони тази година са снабдени със страхотни камери, производителност, която трябва да изпълнява multitasking перфектно, и максимална издръжливост. И с пристигането на iPhone 12, класацията на смартфоните за 2020 г. се променя значително.

И макар и в изолация, все пак пред нас е Черният Петък - денят в годината, през който има най-много промоции и намалени артикули. Без значение, дали ще се отбиеш набързо в близкия търговски център или ще сърфираш с часове онлайн - Черният Петък е времето, в което все ще намериш нещо изгодно. Дали за теб или за коледен подарък на приятел - онлайн магазините преливат от разнообразни технологични джаджи и уреди, които си заслужават да инвестираш в тях, когато са с реална намалена цена. В такива момента кредитна карта AXI Card ти дава възможност не само да пазаруваш онлайн без такса, но и ти помага да изградиш добра кредитна история. Нужно е само да купуваш онези продукти, от които имаш нужда, да се наслаждаваш на шопинга, а едновременно с това ще градиш кредитна история. Именно кредитната история ще ти помогне в бъдеще да бъдеш финансово независим потребител.

Затова, ако имаш нужда от нов смартфон, не се колебай да разгледаш предложенията на пазара.

Що се отнася до закупуването на нов телефон, някои хора може да предпочетат да имат възможно най-големия дисплей, заедно с най-модерните спецификации. А други искат солиден телефон от среден клас, който да предоставя всички основни неща, без да  изглежда евтино. За да ти помогнем да избереш най-добрия смартфон за теб, ти описваме джаджите с най-високи оценки от световни медии:

Кои са най-добрите телефони?

Според много експерти, новият iPhone 12 Pro е един от най-добрите телефон на пазара в момента, тъй като заснема страхотни снимки, може да се похвали с великолепен дизайн и дисплей, пълна 5G свързаност за мрежи от следващо поколение и предлага най-доброто представяне спрямо всички телефони. Стандартният iPhone 12 също предлага повечето от тези предимства, но има не толкова добра система от камери.

До него се нарежда Galaxy Note 20 Ultra на Samsung - наистина премиум смартфон във всеки смисъл на думата, от мощния процесор Snapdragon 865 Plus до адаптивния 120Hz дисплей и задната камера с тройни обективи. И ако си с по-ограничен бюджет, новият Galaxy S20 FE предлага най-добрите характеристики на флагмана на Samsung на по-ниска цена.

Междувременно OnePlus 8 Pro е завладяваща алтернатива за потребителите на Android, предлагаща отлична цялостна производителност, дълъг живот на батерията и супер-бързо зареждане.  С други думо това е най-добрият телефон на пазара за тези, които търсят премиум Android телефон.

Има толкова много причини, поради които OnePlus 8 Pro е толкова специален, но на първо място сред тях е просто удивителните 120Hz, QHD +, HDR10 + екран, който е най-добрият дисплей, виждан някога на мобилен телефон.

OnePlus 8 Pro се предлага и с просто бърз набор от вътрешен хардуер от най-висок ранг, 5G свързаност от следващо поколение и селекция от усъвършенствани функции на телефона, като обратно безжично зареждане и IP68 защита от вода и прах. Естествено, тъй като това е телефон от OnePlus, дизайнът и ергономичността също са фантастични.

iPhone SE - справедливо е да се каже, че iPhone SE (2020) на Apple заслужава похвали за характеристиките си. Като горещият нов телефон, спечелил критиците от целия свят с брилянтния си баланс на функции, качество и производителност за много атрактивна цена. Това е определено най-добрият бюджетен телефон, който някога си виждал от популярния американски производител.

Galaxy S20 Ultra - от 100-кратното цифрово увеличение на задната камера до огромния 6,9-инчов AMOLED дисплей, който получаваш отпред, този телефон си заслужава всяка стотинка. Това е най-скъпият от моделите S20 и има защо.

Разбира се, това е зашеметяващ телефон за гледане, нещо, което всеки би очаквал от Samsung на този етап. Вътре имаш някои от най-добрите вътрешни компоненти, които ще намериш, плюс най-гъвкавите камери на пазара.

OnePlus 8T - този телефон в някои отношения е комбинация от всичко, дошло преди тази година: комбинация от OnePlus 8, OnePlus 8 Pro и OnePlus Nord . Той съчетава някои отлични характеристики с много разумна цена в средния клас на пазара.

Sony Xperia 1 II - с великолепния 6.5-инчов 21: 9 дисплей, Sony Xperia 1 II следва Sony Xperia 1 като отличен телефон за гледане на филми и телевизионни предавания. Ако това е нещо, което обичаш да правиш, това е телефон, който си струва да включиш в списъка си, когато избираш смартфони.

Също така, камерата е много впечатляваща, независимо дали искаш просто да насочиш и снимаш или да поемеш повече контрол над различните настройки на фотографията. Sony Xperia 1 II ще ти служи добре, когато става въпрос за правене на снимки и заснемане на филми - и отново това е нещо, с което телефоните на Sony са добре известни.