На какво да обърнеш внимание, когато търсиш кредитна карта през 2021 г.?

На пазара има огромен избор от кредитни разплащателни средства. Коя кредитна карта обаче е най-подходяща за твоите индивидуални нужди? Не, не е тази, която най-много хора около теб използват или тази, която приятелите ти препоръчват, защото е удобна за тях. Всъщност, за да бъде наистина подходяща за теб, кредитната карта трябва да отговоря на твоите индивидуални потребности и начин на живот. Това означава, че ако за твой приятел дадена пластика е идеалното разплащателно средство, не следва, че и за теб ще бъде. За да намериш перфектната кредитна карта е добре да прецениш всички фактори, които влияят за избора ти, както и финансовите ти характеристики и бюджет. Разбира се, има предимства, които няма как да игнорираш и които е добре да търсиш в един кредитен инструмент. Особено в тези странни икономически времена, предимствата на една кредитна карта могат да бъдат изключително полезни за финансовата ти стабилност и свобода.

Ето някои основни параметри на кредитната карта, които да приоритизираш тази година:

1. Обоснователна годишна такса

Годишната такса за обслужване си струва, когато виждаш реалните ползи от регулярното използване на кредитната си карта. Когато можеш да плащаш свободно навсякъде, по различно време и да разполагаш със средства във всякакви изненадващи ситуации. Тогава знаеш, че годишната такса се компенсира от всички предимства, които кредитната карта ти носи в краткосрочен и в дългосрочен план. Кредитна карта AXI Card е пример за това как един платежен инструмент може ти дава всички плюсове, които модерна кредитна карта, заради които знаеш, че си заслужава годишната такса.

2. Бонуси, които са практични именно за теб

Стимулите за много кредитни карти не съвпадат непременно с промените в разходите, съпътстващи пандемията. Много от бонусите при кредитните карта може и въобще да не съвпадат с твоите индивидуални финансови нужди.

Бонус точките за пътуване, например, едва ли ще са много ценни във време, в което повече държави са в локдаун и са ограничили до минимум влизанията на чужденци. Затова преди да избереш най-добрата кредитна карта за теб, трябва да прецениш кои са предимствата, които ще ти влезнат “в употреба”. Не всяка кредитна карта, която предлага десетки бонуси и предимства е реално подходяща за теб. Напротив - подобни пластики, които предлагат твърде много непрактични бонуси за теб, ти костват допълнителни пари за поддръжка за “удобства”, които реално не ползваш.

3. Бързо и удобно обслужване

Във времето, в което живеем, бързата обратна връзка и навременно обслужване са ключов фактор за безпроблемното боравене с кредитната ти карта. Чакането по банкови клонове в определени часови диапазони съвсем не е приятно изживяване в това динамично ежедневие.

Без значение какъв казус възникне, всеки потребител иска възможно най-бързо да разреши проблема си и да получи полезна информация от кредитора. Точно затова бързото и лесно обслужване е от изключителна важност и винаги трябва да се интересуваш

Кредитна карта AXI Card ти предлага модерно и бързо обслужване 24/7.  С кредитна карта AXI Card можеш да потърсиш моментно обслужване по модерен и лесен начин - чрез facebook, онлайн чат, имейл или телефон.

4. Улеснено кандидатстване без сложи процедури

В това забързано ежедневие никой не желае да стои часове в банкови клонове и да попълва безброй документации, за да се сдобие с кредитна карта.

Много кредитори имат прекалено строги изисквания за кандидатстване, което допълнително усложнява целия процес по сдобиване с кредитен инструмент. Подобни дълги процедури понякога отказват потребителите. Кредитна карта AXI обаче е алтернативен платежен инструмент, който се издава от небанкова институция. Точно затова тук липсват стандартни ограничения, които забавят процеса по кандидатстване и одобрение. За да заявиш своята кредитна пластика трябва да кандидатстваш онлайн или директно по телефон, а при одобрение ние ще я доставим до посочен от теб адрес безплатно.

Кредитна карта AXI ти дава шанс да изградиш кредитна история и да постигнеш своята финансова независимост, ако умееш разумно да боравиш с подобни кредитни инструменти. А онлайн кандидатстването е един от най-големите плюсове, които отличават кредитна карта AXI от много други продукти на пазара