Кои са най-популярните коледни подаръци?

Наближават най-любимите празници в годината и сме сигурни, че вече Коледната еуфория те е завладяла, дори и да не си шопинг маниак. Без значение, дали си любител на зимата, на пазаруването или на празничния декември месец, няма как да пропуснеш подаряването на подаръци на близките си хора. Колкото и прекрасни емоции да създаваме, подарявайки подаръци, не можем да отречем, че избирането на такива понякога е истинско приключение. И докато се опитваш да импровизираш с празничната трапеза и да организираш идеалното семейно събиране, ние те улесняваме, като ти даваме кратък списък с популярни коледни подаръци. Защото вярваме, че всеки има нужда от свежи идеи, които да направят пазаруването малко по-лесно и бързо. Ако се чудиш с какво да изненадаш любимите си хора тази Коледа - почерпи идеи от този списък с популярни коледни подаръци, които и през тази година си остават едни от най-купуваните. А, ако са толкова купувани, то значи носят доволно количество радост.

Не се колебай да разгледаш интересния списък - със сигурност ще намериш по нещо за всеки от близките ти. Самите подаръци са селектирани от различни сайтове, които анализират покупките на продукти през празничния сезон:

  • аксесоарите - именно те са любимото нещо на жените, когато става въпрос за стилен и оригинален аутфит. Шаловете от вълна или от естествена кожа винаги си остават класен подарък за дама, която държи на стила си. Ръкавиците и зимните шапки също могат да бъдат не само елегантна добавка към гардероба, но и особено практичен подарък.
  • Нинтендо конзола - да, когато става въпрос за малчуганите, това е един от най-избираните подаръци. За всеки тийнейджър (или възрастни, обичащи игрите) от твоя списък,  последната конзола от Nintendo ще ги забавлява с часове. С единично или мултиплейър изживяване, игри с висока разделителна способност и подвижни безжични контролери.
  • Лего пъзели - разбира се, че децата ще се зарадват и на оригинална игра, която може да ги държи съсредоточени в продължение на часове. На пазара има множество варианти на пъзели от лего или на други конструктори, които изглеждат повече от интересни. От бойни ракети, замъци, автоможили или дори галактически кораби до роботи - конструкторите са ценен и стойностен подарък, дори и за порастнали деца.
  • Google Home - тренд сред подаръците последните години е именно тази нова джаджа. Tова е твоят личен асистент за - Google Home е система с високоговорители, която се активира с глас. Тя може да ти даде отговори в реално време за времето, трафика, спорта, финансите, бизнеса и други. Google Home (и новият Google Mini) могат да пускат музика, да контролират твоя телевизор (ако имаш Chromecast) и да те събуждат всяка сутрин.
  • smart часовниците - универсален и полезен подарък, който може да бъде от полза и на млади и на по-възрастни.
  • Smartphone camera printer - Това устройство превръща твоя смартфон в принтер. Насочи го и снимай с твоя iPhone и устройството незабавно ще разпечата снимки на хартия от най-добрите ти селфита. Подарък като този може да ти бъде полезен и по време на празничните партита през декември.
  • домакински уреди - клише или не, да получиш за Коледа нова хубава кафе машина си е повод за празнуване. Колкото и уреди да има някой у дома си, никога не е излишен нов модел домакински уред или такъв с повече функции и мощност. Кафе машините, съдомиялните, блендери и кухненски роботи - сигурни сме, че все някой от близките ти си мечтае да обнови кухнята си с още една практична придобивка.
  • Настолна игра - за любителите на домашния уют и забавленията вкъщи, настолните игри са същинско богатство. В магазините ще намериш безброй видове - от стратегически и сложни до лесни и много забавни бордови игри. Този тип подарък е идеален както за деца, така и за възрастни.
  • Таблети и телефони - няма как и тази година да минем без най-популярните технологични подаръци, а именно преносимите ни компютри, без които не се разделяме. И децата и родителите им се увличат по сърфирането в мрежата, забавните игри и достъпа до всевъзможна информация. Новите модели таблети или изгодни телефони през декември могат да бъдат перфектен подарък, дори за най-възрастните членове на семейството. За целта, проучи добре какви оферти има в търговската мрежа, за да се сдобиеш с най-доброто на най-изгодна цена.
  • PlayStation - още един класически подарък за всички геймъри.
  • Безжични слушалки - за феновете на музиката и филмите, модерни и функционално безжични слушалки са бленуван подарък. На пазара има доста марки, които предлагат качествени слушалки - от нискобюджетни до луксозни такива. Каквито и да решиш да купиш, ще влезнат бързо в употреба и ще са неразделна част от ежедневието на любимия ти човек.

И ако вече сърфираш из онлайн магазините са добри оферти за таблети или хлебопекарни, то не забравяй, че с помощта на кредитна карта можеш да пазаруваш по-лесно и удобно. Междувременно ще изграждаш добра кредитна история и ще трупаш точки за по-стабилното си финансово бъдеще. С кредитна карта AXI Card не е нужно да спестяваш от ценни моменти и хубави подаръци.