Магазините, които ти позволяват да пробваш дрехи у дома

Има много възможности да закупиш дрехи онлайн и има причина толкова хора да предпочитат интернет пазаруването - повече опции за оразмеряване, без ниско осветени помещения за преобличане и липса на каквото и да е напрежение, докато си разглеждаш стотиците дрехи и обувки. Да, всичко това са онлайн магазините и има защо да са любими на все повече потребители - от малки до големи.

Но има един основен проблем, досещаш ли се какъв е той? Ако искаш да опиташ не един, а  няколко размера или да съчетаеш няколко дрехи, трябва да платиш стотици левове отгоре и да чакаш седмици за възстановяване на плащането.

Има обаче онлайн магазини, които са се замисляли сериозно върху това предизвикателство. И за да улеснят клиентите си, са решили казуса по ефективен и достъпен начин. Те ти позволяват да пробваш избраните от магазина дрехи у дома безплатно или срещу малка такса.

Прочети кои са някои от най-добрите търговци на дребно, които ти позволяват да пробваш дрехи у дома, без да плащаш пълната им цена за доставка.

Amazon Prime Wardrobe

Трябва да си член на Amazon Prime, за да използваш тази услуга, но Amazon's Prime Wardrobe е може би най-гъвкавият вариант за безплатно пробване на повече дрехи у дома.

Услугата ти позволява да поръчаш до осем елемента за дрехи, да не плащаш нищо по тях и да ти ги пратят безплатно. Имаш седем дни след пристигането на пакета, за да пробваш дрехите и да върнеш това, което не искаш, като го пратиш в кутия за UPS. След седем дни Amazon ще ти таксува само за елементите, които си запазил.

Не всички дрехи, които се предлагат на Amazon, отговарят на условията за тази услуга, но все пак изборът е огромен.

Nordstrom's Trunk Club

Trunk Club е кутия за дрехи по заявка, която позволява да поръчваш колекция от дрехи, подбрани от стила на Nordstrom, когато пожелаеш.

За всяка доставка ще платиш такса от 25 долара, но все пак ще ти бъдат удържани пари за всяко едно нещо, което задържиш от пратката.

Преди да поръчаш първата си кутия с дрехи, ще трябва да попълниш профил на стила си. След това ще говориш със стилист по телефона или чрез приложението Messenger на Nordstrom и ще получиш дигитална визуализация на избора за теб. Ще имаш 48 часа, за да направиш промени във визуализацията.

След приключване на селекцията твоята пратка ще пристигне в рамките на четири до шест работни дни. Доставката е безплатна. Имаш пет дни, за да опиташ всичко. Връщанията са безплатни и ще бъдеш таксуван за това, което запазиш за себе си.

Stitch Fix

Stitch Fix функционира като кутия за абонамент или кутия за дрехи по заявка, в зависимост от твоите  предпочитания.

Попълни профил на стила си, за да дадеш насока на стилистите да изберат дрехите за теб. Задай информация за твоя личен стил, размери и предпочитания. След това избери колко често искаш да получаваш пратки. Можеш да получаваш автоматични доставки на всеки две до три седмици, всеки месец, на всеки два месеца или на всеки три месеца. Или можеш да се откажеш от автоматични пратки и просто да поискаш кутия еднократно, когато пожелаеш.

За всяка кутия ще платиш такса от 20 долара., която ще бъде кредитирана за това, което запазиш от селекцията. Доставката и връщането са винаги безплатни.

Ще имаш три дни, за да изпробваш елементите си и да решиш какво съхраняваш за гардероба си. Stitch Fix никога няма да те таксува за пратки, които изпращаш обратно.

MM.LaFleur

MM.LaFleur е услуга за дрехи от по-висок клас. Няма опция за абонамент. Всяка кутия за дрехи, която MM.LaFleur нарича “бенто” кутии, трябва да се поръча ръчно. Всяка пратка ще съдържа от четири до шест елемента, подбрани от стилисти въз основа на попълнения от теб профил на стила. Върни всичко, което не искаш в рамките на четири дни, за да избегнеш таксите.

Няма такса за стилистите с MM.LaFleur, а доставката и връщането са безплатни. Въпреки това, MM.LaFleur е услуга за луксозни кутии за дрехи, а артикулите започват от 110 долара и варират до повече от 300 долара.

Дали тези услуги ти се струват привлекателни и би ли тествал подобен лукс - да пробваш безплатно дрехи от онлайн магазин у дома? Това зависи изцяло от теб, но ние можем да те улесним с плащането им. Като се сдобиеш с кредитна AXI Card - пластиката, с която пазаруваш онлайн, без да ти се начислява допълнителна такса за това.